Metafizika

Dieva rīkste

Starp citu, pasaulē noskaidroti patiesie koronavīrusa izplatības cēloņi.

Nāvējošā koronavīrusa izplatīšanās Izraēlā un visā pasaulē ir Dieva sods par geju praida gājieniem.
Rabīns Meirs Mazuzs, timesofisrael.com

Acīmredzami vīrusa izplatība ir Allāha darbs. Kā mēs to zinām? Koronavīruss sākās Ķīnā, senā un lielā valstī, kuras iedzīvotāju skaits veido septīto daļu pasaules. Šajā valstī dzīvo vairāk nekā miljards cilvēku, varas iestādes ir tirāniskas un tur aplenkumā vairāk nekā miljonu musulmaņu, iesloga tos mājas arestā. Šīs valsts žurnālisti sākuši ņirgāties par musulmaņu sieviešu nikābu; musulmaņu vīriešus spiež ēst cūkgaļu un dzert vīnu. Tādēļ Allāhs ir uzsūtījis tiem slimību, un tā apdraud 40 miljonus. To pašu nikābu, par ko viņi smējās, Allāhs tagad caur varas iestādēm un varas pārstāvjiem piespiež valkāt gan viņu sievietēm, gan vīriešiem. (Domātas sejas maskas – red.)
Irākiešu šiītu līderis Hādī al Mudarrisī dažas dienas pirms saslimšanas ar Covid-19, memri.org

Ķīna cietīs no visļaunākās slimības. Vairāk nekā simttūkstoš cilvēku mirs. Tas aizsāks Ķīnā vēl lielākas nelaimes un nebeidzamas likstas. Kaut arī finanšu eksperti paredz, ka Ķīna ekonomiski valdīs pār pasauli, tā bankrotēs. Pēc pacelšanās Ķīna nogāzīsies. Tas cilvēkiem liks saskatīt, ka īstā pasaules svētība ir Izraēla.
Rabīns Nirs Ben Arci 2015. gadā, breakingisraelnews.com

Tas, ka šī slimība radās Ķīnā, ir Dieva dusmas. Vai nu apspiesto musulmaņu, vai cita iemesla dēļ. Ja Dievs sadusmotos uz musulmaņiem, tad tā rastos musulmaņu valstī.
Čečenijas muftijs Salahs Mežijevs, kavkazr.com


Dievs soda Ķīnu mida k’neged mida (dots pret dotu). Tu gribi būt viens no pasaules ekonomikas nestabilitātes faktoriem? Tad Es sākšu iznīcināt tavu ekonomiku.
Rabīns Mendels Kesins, stateofthenation.co

Jēzum ir visas zināšanas un vara pār šīs pasaules dabiskajiem un pārdabiskajiem spēkiem. Viņš precīzi zina, kur vīruss sākās un kurp tas virzās. Viņam ir pilnīga vara to apstādināt vai ne.
Amerikāņu baptistu mācītājs Džons Paipers, desiringgod.org

Šis koronavīruss ir sankcijas, vai ne? Tās ir sankcijas, kas uzliktas valstīm, kuras uzlika sankcijas mums. Dievs viņus ir sodījis. Viņi tagad ir ieslēgti savās mājās. Viņiem vairs nav nekā, ko darīt. Viņu ekonomika tagad brēc.
Zimbabves aizsardzības ministre Opa Mučinguri, Africa News

Dievs ir dusmīgs. Mēs esam izdarījušo kaut ko sliktu, un par to mūs soda.
Publicists un rakstnieks Fintans O’Tūls, irishtimes.com

Raksts no Aprīlis 2020 žurnāla

Līdzīga lasāmviela