Ziņas

Vainīgie noskaidroti


Slampes pagastā kāds vīrietis informēja policiju, ka nogalinājis cilvēku un tagad nezina, ko darīt.
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 19. maijā


Tukumā, Jelgavas ielā, konstatēts, ka sieviete, būdama alkohola reibumā, nespēja atslēgt savas dzīves vietas durvis, ko, kā vēlāk izrādījās, bija mēģinājusi darīt ar nepareizo atslēgu. Lai situāciju kā risinātu, sieviete bija izsaukusi speciālos dienestus, stāstot, ka viņai it kā ir slikti ar veselību.
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 19. maijā


Deputāte Līga Bierande izteica savus novērojumus par to, ka Viesatās no krāna atkal tek iedzeltens ūdens. G. Jubiņš solīja, ka šī problēma tiks novērsta.
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 20. maijā


Kopumā no 5. maija vakara līdz 6. maija rītam inspektori sastādījuši četrus administratīvā pārkāpuma protokolus, divus no tiem par nelikumīgu zveju iekšējos ūdeņos un divus – par zemūdens medībām Lielvārdes novadā, kā arī vienam no zemūdens medniekiem konstatēts sašauts zandarts.
Ogres Vēstis Visiem, 13. maijā


Visas dienas garumā tika veiktas kratīšanas trīs adresēs, kas piekritīgas aizdomās turētajam, kur kopumā atsavināts 393 500 nelegālo cigarešu ar Baltkrievijas un Krievijas akcīzes markām, apmēram 105 litri nelegālā alkohola, 136 litri dezinfekcijas šķidruma XP10, no kā tiek gatavoti nelegālie alkoholiskie dzērieni.
Ogres Vēstis Visiem, 19. maijā


10. maijs. Saņemta ziņa par cilvēkiem, kuri reibumā urinē no daudzstāvu nama balkona. Vainīgie noskaidroti, būs pārrunas.
Kurzemnieks, 12. maijā


Ir viedoklis, ka nošaujot būs labāks rezultāts, nekā plīkšķinot ar tukšām patronām. Taču, ka putnus ar šaušanu atbaidīt nevar, pārliecinājuši dīķu saimnieki.
Druva, 17. maijā


Zem pieturas jumtiņa lietaino dienu pārlaida divi vīri. Abiem bija grūti noturēt līdzsvaru. Nogurums bija tik liels, ka vīrieši zem pieturas jumtiņa snauduļoja. Ceļa pretējā pusē mazā veikaliņa pārdevēja, preču bagātības vidū esot, par grīļīgajiem vīriem neizteicās, tikai apstiprināja, ka uz pieturas sola viņi pavada dienas.
Druva, 17. maijā

Raksts no Jūnijs 2020 žurnāla