Interesanti, ka burlaki arī ir maskās


Vakar Alojas novada Staiceles pagastā ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja diviem cilvēkiem, kuri bija apmaldījušies purvā. Izmantojot autocisternas skaņas signālu, cilvēkiem tika norādīts pareizais virziens izejai no purva.
Ziemeļlatvija, 5. oktobrī

Sieviete saka, ka vīrs, iespējams, tūlīt sāks uzvesties agresīvi, jo sūta viņai dīvainas īsziņas.
Kurzemnieks, 6. oktobrī

6. oktobra rītā zvans: Ķelšu ielā vīrietis izlēcis pa mājas logu un aizskrējis bērnudārza virzienā. Atrodam viņu bērnudārzā: viņam ir veselības problēmas, izsaucam mediķus.
Kurzemnieks, 13. oktobrī


Vakarā zvana dzīvokļu speciāliste, ka pašvaldības mājoklī Rātskunga ielā kāds lieto alkoholu. Aizbraukuši redzam, ka sieviete nosauktajā dzīvoklī alkoholu lietojusi nav, bet sadzērusies pati ziņotāja, kura zvanījusi domes speciālistei. Notiek nopietnas pārrunas.
Kurzemnieks, 13. oktobrī


Zvana no sociālā dienesta, jo Cīrulīšu alejā mazdēls piekāvis vectēvu.
Kurzemnieks, 13. oktobrī


Pa dienu zvans no sociālā dienesta: dzīvoklī Rātskunga ielā pie mammas ciemos aizgājis dēls, kurš nemāk uzvesties.
Kurzemnieks, 13. oktobrī

7. oktobrī 22.54 Tukumā, Tirgus ielā, kāda vīrieša vadītā Jeep Grand Cherokee bagāžas nodalījumā atradās kaste ar nodīrātu stirnu kazu un stirnu āzi, kuriem bija pārgrieztas pakaļkāju cīpslas un uz kājām atradās savilces, kas nebija pienācīgi nostiprinātas.
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 9. oktobrī

Ja tu sēj burkānus, tu nevari rudenī gaidīt kāpostu ražu, vai, sējot dilles, nav jēgas gaidīt lokus. Tā taču tas ir! Un, manuprāt, tas likums nemainīsies, kamēr vien saule un mēness būs piekarināti pie debess juma.
Talsu Vēstis, 8. oktobrī

Ogrēnietis Modris vēlas brīdināt ogrēniešus par diviem kramplaužiem, kuri naktī no svētdienas uz pirmdienu teju iekļuva viņa dzīvoklī. Interesanti, ka abi burlaki, jau dodoties uz aplaupīšanai nolūkoto dzīvokli, savas sejas slēpa zem maskām, kas pašreizējos Covid-19 ierobežošanas apstākļos cilvēkos nevar raisīt nekādas aizdomas.
Ogres Vēstis Visiem, 20. oktobrī

Traukā sajauc šķīstošo kafiju ar nelielu daudzumu ūdens, ņem otu, papīra lapu un ļaujas iedvesmai.
Auseklis, 21. oktobrī

Pusdienlaikā Jaunjelgavā, Brīvības ielā, ugunsdzēsēji glābēji no garāžas remontbedres izcēla suni un pēc tam ielaida viņu voljērā.
Staburags, 21. oktobrī

17. oktobrī Viļānu pagastā pieprasījuma iesniedzējam zināma persona aplēja viņa mašīnu ar kaut kādu šķidrumu.
Rēzeknes Vēstis, 23. oktobrī

Trešdien, 21. oktobrī, poliklīnikas reģistratūrā bija daudz cilvēku, bet darbinieces strādāja lēni, turklāt ik pa laikam kaut kur aizgāja. Cilvēki bija sašutuši.
Rēzeknes Vēstis, 23. oktobrī

Raksts no Novembris 2020 žurnāla