Vardes saraksts

Rvīns Varde

Matētās bumbas starp zaļganīgi melnu nokrāsu

Māmiņu sarakste internetā

Labrīt pirmdienā. Kā jūs darbā guļat, lai neredz priekšnieks un kolēģi?

Kādas ir jūsu domas par to, ka kāds no vecākiem dodas alkohola reibumā uz kādu no bērnu pasākumiem?

Labvakar! Palīgā sauciens. Īrējam dzīvokli. Protams, vecim lielāka saistība ar saimnieci.

Dzīvojam jau gadu. Nebija prusaki. Nesen parādījās. Vai tas varētu būt no pagraba? Ko lai daru? Zinu, kad ļoti grūti iznīdēt ir. Dzīvojam pirmajā stāvā. Pagrabā dzīvo bomži.

Iesakiet kaut ko pret matu izkrišanu un ataugšanu, kur jau pliks rēgojas. Gribu pārbaudītas vērtības. Paldies.

Mīļās Ātrās palīdzības mašīnas, es saprotu, ka jūs steidzaties uz izsaukumiem, kāds nokļuvis avārijā, kādam slikti un katra minūte ir no svara... Bet vakar staigājoties ar zīdaini ratos pierādījās atkal, ka cieņa pret jaunām māmiņām nav nemaz. Šis jau ir pierādījies vairākas reizes... Vakar staigājot pa Ventspils ielām ar mammām brauca Neatliekamā mašīna ar sirēnām un uguņiem, tās sirēnas tā ausīs cērt, it sevišķi braucot mums garām, un mums ratos guļ zīdaiņi. Mēs (es) metu ar roku aiz dusmām, lai izslēdz sirēnas, un to nepamanīt nevarēja un 7 mammas ar ratiem nu 100% nepamanīt nevarēja! Šeit jau runa par faktu rādu, ka vīrietis pie stūres vnk noignorēja mūs un manus rokas metienus. Lūdzu, cienīsim viens otru un braucot garām izslēdziet to skaņu uz pāris sekundēm, gan mūsu mazuļi būs apmierināti un čučēs saldi tālāk, gan arī jūs izdarīsiet labi darbu. Paldies.

Meitenes, kāda jau mēģināja to jauno trendu – matētās bumbas ar sodas palīdzību. Metam, kas jums sanāca.

Mīļās meitenes! Sakiet, lūdzu, kur varētu iegādāties nāriņas asti bērnam? Ceru, ka kādam ir nācies saskarties ar līdzīgu meklējumu.


Bija diskusija, bet nevaru atrast vairs. Meklēju asimetriskus auskarus.


Ja māte ir 1,62 m un tēvs 1,90 m, cik gari būs bērni?


Kurā vietā Rīgā ieteiktu sūtīt četrgadnieci, kur var par to nopelnīt medaļas? Kur Jūsu bērni ir nopelnījuši?


Atvainojos par jautājumu, bet vai no pāris oglīšu tabletēm fekālijas būs tumšas? Starp zaļganīgi melnu nokrāsu.


Sveikas! Vai ir kādas whatsapp grupiņas, kur forši “nosist” laiku? Padalāties ar linku.


Sveikas. Gribu būt kopā ar jums.


Pilnīgi debila situācija. Iepazinos ar čali. Viņš pēc kāda laika mani iepazīstināja ar savu mammu. Mūsu romāniņš nevilkās ilgi. Iepazinos ar citu čali. Viņš uzaicināja pie sevis. Sēžu virtuvē, un pēkšņi ienāk mana bijušā mamma, kas izrādās arī mamma tagadējam. Cik lielas ir izredzes uz to, ka izdosies attiecības, ja ir pagātne ar brāli. Negribas tērēt laiku. Lūdzu bez nosodījuma. Shit happens.


Domāju, ka jautājums varētu būt aktuāls daudziem. Ko jūs darāt ar sūdu birstēm pie poda? Ar laiku viņas aplīp ar sūdiem. Jūs viņas iztīrat, izmazgājat vai arī pērkat jaunas?


Mobings vecāku čatos. Kā to risina administratīvā un likumiskā ceļā?


Man meita, redzot, ka skolotājai nokrīt darba lapas, pateica “pizģec!”. Es biju blakus tajā brīdī un šoks drausmīgs. Atcerējos, ka pati to pateicu, sasitot kafijas krūzi kādas divas nedēļas iepriekš. Nedzīvoju Latvijā, un skolotāja, protams, pajautāja, ko tas nozīmē. Pateicu, ka upsy daisy. Liels bija mans “prieks”, kad skolotāja pietupās pie bērna un pateica “pizģec sometimes happen”, bet šobrīd ļoti kontrolēju savus izteicienus.

Raksts no Februāris 2024 žurnāla