Jūnijs 2021

Sludinājums nr. 36

Pilsētniece, mileniāle, piekopj zaļo augniecību uz palodzes, plauktiem un galdiem, aizdomājas par vidi apkārt. Kaismīgi paceļ vīna kausu par dzimuma līdztiesību, vakara stundās ar Indriķi II kājgalī iegrimst citu sarakstītās iztēles ainās. Ikdienas gājienā fiksē urbāno poēziju uz pilsētu namiem, sadzīviskas ainiņas ielu nostūros. Vēstuļu papīrs pacieš visu – dod tam iespēju! Ļauj tintei veidot rakstu mezglus, pirkstiem notriepties, atstājot nospiedumu.


Sludinājums nr. 37

Mans plāns ir tāds. Es došos uz Nepālu un dzīvošu tur kādus 4 gadus aptuveni. Meklēju kompāniju ar talantu klusēšanā.


Sludinājums nr. 38

Es gribētu vēstuļdraugu! Kā agrāk, kad ar īstu pildspalvu uz īsta papīra rakstīja. Bet tikai tādu, kurš var atļauties pastmarku.


Sludinājums nr. 39

Es meklēju dīvainus Latvijas zelta talantus lauku nomalēs. Gribētu izdot grāmatu vai uzņemt kādu filmu par to.


Sludinājums nr. 40

Es vēlos iepazīt veiksmīgu kolekcionāru. Jo pati brīvajā laikā kolekcionēju sliktas izvēles.


Sludinājums nr. 41

Gribu satikt humpalu draugu. Neko es tur nevaru atrast un saprast. Kādu ar uztrenētu aci un zelta rokām.


Sludinājums nr. 42

Meklēju kādu, ar ko kopā varētu apmeklēt prāta spēles. Kādu, kurš prot spēlēt zolīti un cept kraukšķīgas kartupeļu pankūkas. Un tā es labprāt kādu laiku padzīvotu.


Sludinājums nr. 43

Terases ir vaļā, un es meklēju kompāniju, lai pavadītu laiku nebeidzami garās sarunās par arhitektūru.


Sludinājums nr. 44

Es gribētu iemācīties franču valodu. Esmu gatava mācīties tik ilgi, lai varētu saprast dzeju.


Sludinājums nr. 45

Es nesaprotu koordinātas. Nevaru atrast pati savu ceļu. Meklēju kādu, ar ko iet kopā.


Sludinājums nr. 46

Es meklēju kādu, ar ko kopā cīnīties pret pasaules netaisnībām.


Sludinājums nr. 47

Man ir aploksnes, pastmarkas un pildspalva. Dzīvoju Rīgā, man ir 30 gadi. Esmu gatavs atbildēt uz jebkuru jautājumu. Vēlos sarunāties, bet nezinu, ar ko sākt.


Sludinājums nr. 48

Brīvajā laikā, kura nav, bet varētu būt. Un ja būtu, tad man patiktu šajā brīvajā laikā ceļot ar vilcienu, lasīt vecas grāmatas un sarunāties pie vīna glāzes. Vilcieni vispār ir, grāmatas ir. Pat vīns ir. Un es noteikti arī ieliktu to ledusskapī. Tikai nav ar ko sarunāties. Es labprāt sarunātos. Tam visam man patiesībā varētu būt laiks. Ja vien tu uzrakstītu.


Sludinājums nr. 49

Es vienkārši vēlos atrast mūža mīlestību vai arī varbūt lai kāds uzraksta, ka tādas nav. Tad es varētu arī noticēt un likties mierā.


Sludinājums nr. 50

Ziniet, es baidos, ka es neprotu vairs klausīties. Un tāpēc es daudz lasu, jo lasīt nozīmē klausīties kādā, kurš ir ko teicis. Tomēr gribētos īsti kādam ko pajautāt, vēstules varētu būt vēlams risinājums, tās nav iespējams pārtraukt kā sarunas biedru, kuram steidzīgi gribas ko piebilst. Tas laikam ir lēnākais un varbūt arī vērtīgākais sarunas veids pasaulē.


Sludinājums nr. 51

Man savos 45 gados ir apnikusi pilsētas dzīve un man ir zemes gabals pie Rojas. Es domāju par nelielu saimniecību ar eksotiskiem dzīvniekiem. Bet tagad vēl nē, pēc kādiem gadiem 15 varbūt. Līdz tam mēs varētu iepazīties un apprecēties. Un vēl mums vajadzēs tos dzīvniekus.


Sludinājums nr. 52

Esmu vīrietis, kam patīk domāt. Ilgi. Filozofēt. Es aizdomājos bieži. Man gribētos, lai blakus būtu kāda sieviete, kas varētu uzdot jautājumus ik pa laikam, kad es aizdomājos. Bet ne tikai. Es gribētu vispār ar kādu dalīties savās domās.


Sludinājums nr. 53

Meklēju kādu, ar ko sarunāties par fotogrāfijām. Mēs varētu arī sarunāties fotogrāfijās. Es nezinu, vai tas ir iespējams. Varētu paprovēt.


Sludinājums nr. 54

Labdien! Dzīvoju ārpus Rīgas, esmu šķīries un vēlos iepazīties ar sievieti. Ja veiksmīgi, vispār varētu apprecēties arī vēlreiz. Šeit es to nevaru, jo šeit visi visu uzzina pārāk ātri un pārāk ilgi par to sarunājas. Par to, ko uzzina. Un tas nav interesanti. Gribētos ar kādu sarakstīties pa kluso.


Sludinājums nr. 55

Džuljeta meklēt Romeo, lai mainītu šo stāstu ar laimīgām beigām. Kādam tas ir jāizdara. Raksti.


Sludinājums nr. 56

Es neprotu izaudzēt tomātus. Tas ir jautājums, ko nespēju atrisināt. Taču es varu dalīties ar zināšanām finanšu pratībā. Ja nu kādam noderētu šāda informācijas apmaiņa, es priecātos.


Sludinājums nr. 57

Es visu laiku redzu jocīgus un nesaprotamus sapņus. Priecātos, ja kāds varētu tos iztulkot. Labprāt komunicēšu arī par citiem jautājumiem.


Sludinājums nr. 58

Sveicināti! Tomass. 29. Jūrmala. Ir viedoklis jautājumā par Eiropas Savienību, ātri vārāmajām auzu pārslām un arī par zeltainajiem retrīveriem. Viens un tas pats viedoklis. Ja nu kādam interesē.

Raksts no Jūnijs 2021 žurnāla