Kas notiek

Vesels bars pūkainu zvēru gaida dziesmu svētkus

Hallo! Es zvanu par circeņiem un citiem kukaiņiem, kurus mums tagad piedāvā ēst. Varbūt kādiem tie arī garšo, bet man jau vien no domas par tiem slikta dūša sametas.

Rēzeknes Vēstis,10. februārī


“Pastā netieku. Veikali – nulle. Tirgus nav, to baiso uteni, paldies dievam, iznīcināja. Prese nav nopērkama. Friziera nav. Ir arī kaut kas labs – veloceliņš,” iespējas Karostā apraksta Maruta Šterna, kura pārvietojas ar skūteri.

Kurzemes Vārds, 18. maijā


Apmeklētāji, reaģējot uz Līvas Eglītes pierakstītajām domām, atgriež mākslinieci no burbuļu plēves.

Kurzemnieks, 3. maijā


Internets ir pārpilns vietnēm.

Druva, 3. maijā


Tradicionālais laivu nobrauciens bija visgaidītākais, tā tēma – Gaidot Dziesmu un deju svētkus. Startam gatavojušās 12 komandas, tai skaitā jaunieši, bērnudārza Liepziediņš meitenes, sniegavīrs, vesels bars pūkainu zvēru un citi aktīvi Skrundas ļaudis.

Kurzemnieks,16. maijā


Ap 21.30 zvana vīrietis, kurš vēlas, lai policija viņu arestē agresīvas uzvedības dēļ. Kad aizbraucam, vīrietim vairs neko nevajagot.

Kurzemnieks,16. maijā


Alsungā kapos esot nozagts torņa zvans, aculiecinieki redzējuši aizdomīgu automašīnu. Piedaloties Valsts policijai un pagasta pārvaldei, noskaidrojam, ka zādzības nav – zvans noņemts restaurācijai.

Kurzemnieks, 16. maijā


Snēpeles ceļā guļ mūsu regulārais klients – vedam mājās un sodām.

Kurzemnieks, 16. maijā


Skrundas tirgus laukumā pie konteineriem izlikts putuplasts, jāpārbauda, kas redzams videonovērošanā.

Kurzemnieks, 16. maijā


Pirms 19.00 mums zvana par sievieti, kas stiprā reibumā 1905. gada ielā stumj bērna ratiņus, tomēr izrādās, ka bērna tajos nav. Uz Ventas jaunā tilta margām mēģina uzkāpt vīrietis: aizbraucam un to pārrunājam.

Kurzemnieks, 16. maijā


Televīzijā – ne koncertu, ne filmu. Tie muldu stāstiņi – ceļojumi, ģimene burkā utt., kam tas vajadzīgs?

Rēzeknes Vēstis, 13. februārī


Rēzeknē brīžiem tik daudz cilvēku autobusā iekāpj, visi nervozi, bet šoferi ļoti pieklājīgi, lūdz visus virzīties tālāk.

Rēzeknes Vēstis,17. februārī


Parādījies džeks ar mazu mugursomu plecos un formas jaku ar uzrakstu “kontrole”. Pa pirmajām durvīm iekāpa autobusā, pie šofera pamīcījās un pa vidējām izkāpa. Vai tie tādi viņa darba pienākumi? Nākamreiz pajautāšu, no kādas iestādes viņš ir un ko tas uzraksts uz muguras nozīmē?

Rēzeknes Vēstis,17. februārī


Tāpat kolēģiem ziņojam par dedzināšanu tualetē. Videonovērošanā redzams, ka ap piedūmojuma laiku tur iegājušas trīs meitenes.

Kurzemnieks, 23. maijā


Apkopēja no Klondaikas spaini ar netīru ūdeni un gružiem izlej uz ielas – aizrādām administrācijai.

Kurzemnieks,23. maijā


Novadniekos uz Saldus ceļa izbēdzis aitu ganāmpulks. Īpašnieku sazvanām ārzemēs, tikmēr aitas atgriezušās mājās.

Kurzemnieks, 23. maijā


Saņemta informācija, ka 10. maijā Taurupes pagastā O. nevarēja nokļūt līdz savam īpašumam, jo servitūta ceļš bija aparts un apsēts ar pupām.

Ogres Vēstis Visiem, 26. maijā


Saņemta informācija, ka mācību iestādē Ogrē, Zinību ielā, septītās klases skolnieks izskrūvēja skrūves stikla stendam, kā rezultātā izkrita un saplīsa stikls. Policija noskaidro notikušā apstākļus.

Ogres Vēstis Visiem, 9. maijā


Ar azartisku aktiera talantu Pēteris Lapiņš ne tikai uzbur blīkšķus, jokus un saldētus gardumus, bet arī spēj izskaidrot eksperimentu būtību vienkāršā valodā, sasaistot to ar reālo dzīvi.

Kurzemes Vārds, 31. maijā


Latvijas bērnu lasītprasme ir viduvēja un sarukusi salīdzinājumā ar situāciju pirms pieciem gadiem. Tā liecina starptautisks pētījums, par kuru tikko ziņots. Tas nepārsteidz.

Druva, 19. maijā

Raksts no Jūlijs 2023 žurnāla