Kas notiek

Mīļajām ķepiņām izsists logs

Ceļa darbi šopavasar brāzmaini – lieli un daudzviet. Tāpēc nereti uz šosejas var redzēt būvniecībai un remontam vajadzīgo tehniku. Daža atgādina ko neparastu un pat bīstamu. Nu, gluži kā nezvēru!
Druva, 12. maijā

Kāda gulbeniete ir sašutusi, ka viņai Gulbenes Vecajos kapos jau otro reizi nozaguši grābekli.
Dzirkstele, 15. maijā

– Iedvesmai piedāvājam literatūras izstādi Zaļie pirkstiņi, kas ir apskatāma bibliotēkas darba laikā, – pastāsta Varakļānu Tautas bibliotēkas bibliotekāre Indra Broka.
Stars, 12. maijā

Ja nemākam draudzēties, tad tā ir mūsu problēma. Ja draugi smok zem Putina totalitārās rokas un nesūta mums palīdzības kravas, tad tādus mums nevajag.
Stars, 12. maijā

Lai iztīrītu ķiploku spiedi, es agrāk izmantoju dažādus palīglīdzekļus. Piemēram, caurumiņus bakstīju kā ar sērkociņu, tā palielu, neērtu suku, kas pēc tam, protams, bija jāizmazgā. Kad pienāca laiks zobu birsti nomainīt pret jaunu, nolēmu izmēģināt, kā būtu spiedi iztīrīt ar to. Viss notika tik ērti un ātri!
Kurzemes Vārds, 12. maijā

Taču, atgriežoties pie šodienas skarbās dzīves realitātes, kad kovida cipari Latvijā nebūt nav iepriecinoši un arvien biežāk dzirdams, ka tepat, Ventspilī, cilvēki slimo arvien vairāk, jāsaka – ļoti labi, ka varam saslimt arī ar dārzkopību!
Ventas Balss, 11. maijā

Tiešām mūsu pilsētai pietrūkst domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga klātbūtnes. Sociālā dienesta darbinieki vēl līdz šim invalīdiem nav atnesuši uz mājām Lieldienu pabalstu.
Ventas Balss, 12. maijā

Lieli un mazi, jauni un ne visai ar mīļtencinājumiem, pavasara ziediem un kādu dāvaniņu suminājām sievietes – mātes, mūsu ģimeņu, mūsu bērnu un mazbērnu mīļsirsniņas.
Ventas Balss, 12. maijā

Ja vēlies ēst, pareizākais ir paēst, lai arī var gadīties uzkost kaut ko nesvaigu, bet pret slimībām palīdz imunitātes izstrādāšana, kas dažkārt arī mēdz būt ar blakusparādībām.
Ventas Balss, 12. maijā

Izsaukums uz dzīvnieku patversmi Mīļās ķepiņas – tur izsists logs.
Kurzemnieks, 18. maijā

Izsaukums uz Paduri, kur ceļam pāri novilkta trose. Aizbraucam, un tā tiek noņemta.
Kurzemnieks, 18. maijā

Vēlā vakarā Pils ielā notiekot ballīte, bet nevaram ierasties, jo iecirknī ir aizturētais.
Kurzemnieks, 18. maijā

Zvana iedzīvotājs no Ventas ielas, jo kāds blakus viņa īpašumam saspraudis mietus ar sarkaniem galiem. Iesakām sazināties ar kaimiņiem, vai tā nav sagatavošanās mērnieka uzņemšanai.
Kurzemnieks, 18. maijā

Braucam uz Ēdoli, jo pieturā vairākas stundas kāds vīrietis nekustīgi sēžot. Izrādās, vienkārši piemidzis. Vakarā velopatruļa apskata pilsētu, bet viss mierīgi.
Kurzemnieks, 18. maijā

Nav nekā briesmīgāka par pelēku un garlaicīgu dienu, kura nav piepildīta ar pašu radītiem notikumiem un piedzīvojumiem.
Druva, 12. maijā

Raksts no Jūnijs 2021 žurnāla