Kas notiek

Lemberga gars lidinās Rīgā

Ar patīkamu pēcgaršu noslēdzās Limbažu novada pašvaldības organizētā akcija “Ziedoši Limbaži”. Redzamākie puķu stādītāji, kas bija atsaukušies akcijai (viņus varēja arī ieteikt), šajās dienās saņēma saldumus un īpašas lejkanniņas.

Auseklis, 1. septembrī

Saņemta informācija, ka 18. augustā kaimiņš A., iespējams, apgrieza un sabojāja dzīvžoga tūjas.

Ogres Vēstis Visiem, 1. septembrī

Zvana kurmālniece, kurai bailēs no lieliem suņiem nācies lēkt grāvī.

Kurzemnieks, 5. septembrī

Zvana sieviete no Gaismas ielas – pie durvīm klauvējot svešs vīrietis, nesakot, kas ir un ko grib. Viņa ievērojusi, ka svešiniekam basas kājas.

Kurzemnieks, 5. septembrī

Pusvienos pie Virkas muižas atkritumu tvertnēm uzdarbojas bezpajumtnieki: rakājas un pa tām sit.

Kurzemnieks, 5. septembrī

Kādā mājā kaimiņš esot nomainījis slēdzeni un citi nevarot tikt pagrabā. Pārbaudot atklājas, ka zvanītājs sajaucis atslēgas.

Kurzemnieks, 12. septembrī

Saņemta informācija, ka R. 21. augustā no kādas personas iegādājās AirPods Pro 2 austiņas, kas nebija oriģinālas, un persona jūtas apkrāpta.

Ogres Vēstis Visiem, 12. septembrī

13. septembrī kāds 1999. gadā dzimis vīrietis no nepazīstamas personas iegādājies auto magnetolu 250 eiro vērtībā un pēc apmaksas veikšanas, atgriežoties savā automašīnā, konstatējis, ka iepakojumā iegādātā prece neatrodas.

Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 15. septembrī

Sieviete no Upes ielas žēlojas, ka kaimiņi viņu saukā par dzērāju un prostitūtu.

Kurzemnieks, 19. septembrī

Daudz darba rada dzērāji: jau rīta pusē divi dzer Liepājas ielā, abiem sods, vēlāk turpat sodīts vēl viens, tikmēr cits guļ uz soliņa Pilsētas laukumā, vēl kāds piemidzis Liepājas ielā, kompāniju Vīgriežu ielā aizraidām prom, bet dzērājs no Jelgavas ielas jāved mājās, jo nevar paiet.

Kurzemnieks, 19. septembrī

Ap desmitiem vakarā izsaukums uz Skrundas ielu, kur jāpalīdz atbrīvot kāpņu telpu: krietni iereibis iemītnieks nesis dīvānu, bet pietrūcis spēka.

Kurzemnieks,19. septembrī

Stāvlaukumā pie Rimi staigā vīrietis, kurš uzdodas par vājdzirdīgo un tirgo karodziņus.

Kurzemnieks,19. septembrī

Skrundas ielā atkal problēmas ar veco dīvānu – nu tas novietots svešā īpašumā.

Kurzemnieks, 19. septembrī

No rīta biju devusies uz pārtikas veikalu. Tur bija arī kāda sieviete kopā ar mazu suni. Viņa glaudīja savu dzīvnieku un pēc tam aiztika vitrīnā tomātus. Tas jau ir par traku!

Ventas Balss, 21. septembrī

Kāds cilvēks bija rubrikā “Hallo, Ventas Balss klausās!”paudis prieku, ka no Brīvības un Lielā prospekta stūra pazudusi gotiņa Venta. Turklāt paužot tādu aizspriedumos balstītu uzskatu, ka govis ir slinkuma simbols. Govs ir vislabākais mājlops un dod pienu pat trīsreiz dienā.

Ventas Balss, 22. septembrī

Es domāju, ka, ja mēs spētu integrēt (nevis izolēt!) sevī šo tik noliegto dzīvesspēka enerģiju, kuru spoži pārstāv Aivars Lembergs, svētīgas pārmaiņas visos līmeņos turpmāk vienmēr varētu notikt pie sarunu galda – nevis kādu noslaktējot. Vivere est cogitare.

Ventas Balss, 15. septembrī

Feisbukā populāra kļuvusi lapsa, kas no kādas Kuldīgas mājas nočiepusi sporta kurpi.

Kurzemnieks, 22. septembrī

Lembergs ir kas vairāk par Lembergu! Viņš pašlaik pēc būtības ir virtuāli piecpadsmitais ministrs vai pat rēgu premjers.

Ventas Balss, 28. septembrī

Kā joko pats Lembergs, kamēr viņš makšķerē savā Puzes īpašumā, viņa gars lidinās Rīgā!

Ventas Balss, 29. septembrī

Vīrietis no Skrundas ielas sūdzas, ka pie durvīm nolikta veca gulta. Šim vīram nedienas ar mēbelēm ieilgušas, iepriekš jau esam palīdzējuši tās atrisināt.

Kurzemnieks, 26. septembrī

Arī Ēdoles ielā uztraukušies par suni – esot pie ķēdes, bet barots netiekot. Braucam pārbaudīt, un saimnieks apgalvo, ka mājas sargs ir paēdis. Tā arī izskatās.

Kurzemnieks,26. septembrī

Raksts no Novembris 2023 žurnāla