Kas notiek

Kuģītis grimst. Nepārliecinoši

26. februārī saņemta informācija, ka Daugavas krastā, Lāčplēša ielā, nepieciešams apsekot kuģīti. Ierodoties norādītajā adresē, likumsargi konstatēja, ka kuģītis grimst, kā arī, iespējams, ūdenī ir iztecējusi eļļa. Veikta foto fiksācija.
Ogres Vēstis Visiem,1. martā

Nesaprotu, kāpēc cilvēki izdzertās kolas un alus bundžas sabradā ar kāju?
Ventas Balss, 1. martā

Policijā sieviete sūdzas par vīru, kas kļuvis agresīvs, viņam arī esot kontrabandas cigaretes. Dodamies līdzi uz mājām. Vīrs apsūdzību noliedz: kopā dzēruši, tad sastrīdējušies. Sieviete norāda, kur cigaretes glabājoties, bet tās tur neatrodas. Tad viņa atceras, ka bijusi VP, kas cigaretes izņēmusi, bet arī tas neapstiprinās.
Kurzemnieks, 5. martā

Braucam meklēt auto, kas pa Saldus ceļu pie Novadniekiem brauc ļoti nepārliecinoši.
Kurzemnieks, 5. martā

Bet, atgriežoties pie olām un to sniegtajām dekoratīvajām iespējām. Viens ir, protams, krāsota ola, bet tāpat izmantojamas ir, piemēram, čaumalas, kuras, tajās ievietojot nelielu degli un ielejot parafīnu, var pārvērst lieldienīgās svecītēs.
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 5. martā

Tiem, kam nepatīk mūsu pilsēta, jādodas pie psihiatra un jāuzskaņo savs noskaņojums kā ģitāra.
Ventas Balss,8. martā

Saņemta informācija, ka laika periodā no 29. februāra līdz 1. martam persona Ikšķilē, Māras ielā, saņemot interneta portālā pasūtīto kaklarotu, konstatēja, ka tā neatbilst sākotnējam aprakstam.
Ogres Vēstis Visiem, 8. martā

Televīzijā Saeimas deputāte Leila Rasima stāstīja, ka ir vai būs atskurbtuve nepilngadīgajiem. Kur mēs esam nonākuši? Agrāk tādas ākstīšanās nebija.
Ventas Balss, 8. martā

12. martā saņemta informācija, ka vienā no dzīvokļiem Ogrē, Mālkalnes prospektā, kopmītņu tipa mājā noticis konflikts starp kaimiņiem. Izsaucēja apgalvoja, ka viņai koplietošanas virtuvē pazudis sāls un pie vainas varētu būt viens no kaimiņiem. Savukārt vīrietis apgalvoja, ka sāli nav aizticis un nezina, kur tas palicis. Sieviete norādīja, ka viņas kaimiņš regulāri traucē gatavot ēst koplietošanas virtuvē, bet kaimiņš arī to noliedza.
Ogres Vēstis Visiem,15. martā

No Gaismas ielas mums ziņo, ka divi cilvēki staigājot no dzīvokļa uz dzīvokli un uzbāžoties ar bukletiem. Iedzīvotāji baidās, vai nav krāpnieki. Šos cilvēkus sastopam, tie ir Jehovas liecinieki: latvietis un Itālijas pilsone.
Kurzemnieks, 19. martā

Kāds vīrietis zvana, vai drīkst šķērsot Ventas rumbu: esot gana spēcīgs. Aizliegt nevaram, tomēr iesakām to nedarīt.
Kurzemnieks, 19. martā

Otrkārt, vajag ierīkot soliņus tieši pie pašas mājas, lai būtu kur pasēdēt, parunāties. Tur dzīvo daudzi cienījama vecuma cilvēki, un tādā vecumā var būt slikta atmiņa: viņi var iziet ārā un apmaldīties, bet, ja soliņš būtu pie pašas mājas, tad nebūtu jāuztraucas, ka cilvēks pazudīs.
Ventas Balss, 19. martā

Gluži kā jēri zaļā pļavā! Tieši šie Imanta Kalniņa un Ziedoņa Purva bērnu dziesmiņas vārdi pirmie nāca prātā, redzot, kā pavasari un jaunās rotaļu ierīces Brīvības laukumā, netālu no Invalīdu sporta nama, vakar iemēģināja un izbaudīja dažāda vecuma Tukuma ātraudži.
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 22. martā

Vīrietis no Lielbritānijas dzērumā klaigā Baznīcas ielā, vedam uz atskurbtuvi Ventspilī.
Kurzemnieks, 27. martā

Skolas dežurants saņēma informāciju, ka viens no pamatskolas beidzamo klašu skolēniem liekot dakšu elektrības rozetē, pēc kā skolā pazūd elektrība. Ņemot vērā, ka skolā iepriekš vairākas reizes dažādos korpusos neizskaidrojamu iemeslu dēļ bija pazudusi elektrība, ar skolnieku veiktas pārrunas, un viņš apliecināja, ka patiesi kopā ar vēl diviem nedaudz jaunākiem skolas biedriem likuši dakšas elektrības rozetē.
Ogres Vēstis Visiem, 27. martā

Rūpīgi un atbildīgi darot savu darbu, ir panākts, ka avīzes valoda ir kvalitatīva un saprotama ikvienam lasītājam.
Ventas Balss,26. martā

Raksts no Maijs 2024 žurnāla