Kas notiek

Ilgstoši neeksistējošas lietas

Gribēju paskatīties LTV raidījumu par Margaritu Vilcāni, ar kuru esmu dzimis vienā gadā. Raidījums sākas agri no rīta, plkst. 5.20. Skaņu nevarēju griezt, jo nevar taču traucēt kaimiņiem. Nez kādu TV skatās lielie kungi?

Ventas Balss,3. oktobrī

Tagad arī redzēju video, kur kaila sieviete sēž uz soliņa autoostā. Tas ir briesmīgi. Arī autobusos šoferi ņem smirdīgus cilvēkus.

Ventas Balss,3. oktobrī

Avīzē par daudz tiek rakstīts par Lembergu.

Ventas Balss, 3. oktobrī

Pēc Skrundas sociālā darbinieka ziņojuma pārbaudām dzīves apstākļus pensionāram, kas no mājokļa izlikts un mitinās šķūnī.

Kurzemnieks,3. oktobrī

– Cipulīši, cipulīši!Lielupes pagasta Atvaru saimniece Ingūna Zvīne uzrunā savu jaunputnu pulku, piedāvājot tam tikko plūktu jauno āboliņu.

Auseklis,10. oktobrī

Padurnieks sūdzas, ka mājās pazudusi elektrība. Iespējams, kaimiņš atslēdzis.

Kurzemnieks, 17. oktobrī

Kalna ielas pagalmā dāņu tūrists nokārto dabiskās vajadzības un vainu nenoliedz.

Kurzemnieks, 17. oktobrī

Vīrietis ar neadekvāto uzvedību ieradies Kuldīgas tehnikuma viesnīcā – raidām prom. Ap 21.30 nākas tur iegriezties vēlreiz, jo patruļa pamanījusi, ka no logiem uz garāmbraucošām automašīnām tiek spīdināta spēcīga lāzera gaisma.

Kurzemnieks, 17. oktobrī

Pusdeviņos no rīta tas pats pilsonis pievērš kuldīdznieku uzmanību, jo basām kājām staigā pa Pilsētas laukumu.

Kurzemnieks,17. oktobrī

Mēs bērnībā arī bieži spēlējām ģimenē, bet mums neviens nestāstīja, kas ir sekss.

Ventas Balss,17. oktobrī

Dažiem ļoti nepatīk, ka raksta par Aivaru Lembergu. Bet tieši viņš ir mūsu pilsētas skaistuma un harmonijas arhitekts, un mēs, iedzīvotāji, esam pateicīgi Lembergam par mūsu progresu un skaistumu.

Ventas Balss,19. oktobrī

Tā kā Vēju māte iepriekšējā dienā bija uzdarbojusies arī Lēdurgas muižas parkā un estrādē, tur paredzētās Putras dienas aktivitātes spēji nācās pārcelt uz Puķudruvām – radoši ražojošo kvartālu Gridjuško ģimenes īpašumā.

Auseklis,18. oktobrī

Interesantas ir krājkasītes dažādu dzīvnieku (kaķi, suņi, vardes, pīles, cūciņas, arī pūķi) veidolā, ko mazais īpašnieks var pašrocīgi izkrāsot (krāsas nāk komplektā). Tie, kuriem tādas naudas krātuvītes jau nopirktas, bijuši ļoti priecīgi par iespēju pašiem tās sakrāsot.

Auseklis, 20. oktobrī

Skrundenieks satraucies par dēlu, kuru no bērnudārza bez viņa atļaujas izņēmis kāds pilngadīgais, bet ne māte. Viņš dzīvojot šķirti, tāpēc uztraucas, kur bērns aizvests. Sazināmies ar mammu, aizbraucam uz norādīto adresi, un puika atrodas pie minētā cilvēka, kurš par viņu rūpējas.

Kurzemnieks, 20. oktobrī

Kā skaidro Ogres novada Sporta centrā, nūjošana ir pastaiga ar īpaši izstrādātām nūjām, kas palīdz nostiprināt un attīstīt dažādas muskuļu grupas.

Ogres Vēstis Visiem, 20. oktobrī

Trijos naktī braucam uz kādu dzīvokli pēc sievietes zvana, ka vīrs ilgstoši dzer un redz neeksistējošas lietas.

Kurzemnieks,20. oktobrī

Pie veikala Kuldīgas labumi Pilsētas laukumā sēž vīrietis ar sunīti – garāmgājēji uztraukušies, ka dzīvnieciņam auksti.

Kurzemnieks, 20. oktobrī

Sešos no rīta Simras apsargs ziņo par iespējamu zādzību – Stendes ielā atrastas trīs kastes ar kūpinātu gaļu. Noskaidrojam, ka tās pazaudējis īpašnieks.

Kurzemnieks, 20. oktobrī

23. oktobrī saņemta informācija, ka Ogrē, Jaunatnes ielā, četri jaunieši pa logiem met ar mākslīgo sniegu. Sieviete, kura izsauca policiju, paskaidroja, ka esot grūtniece, kurai jau otro vakaru tiek traucēts miers.

Ogres Vēstis Visiem, 27. oktobrī

Pirms pāris gadiem LPA sāka īpaši izlolotu un vērtīgu iniciatīvu “Kā rodas cālītis?”bērnudārznieku un skolēnu iepazīstināšanai ar cāļa rašanās procesu, par ko mūsdienās daudziem nav priekšstata.

Auseklis, 27. oktobrī

Raksts no Decembris 2023 žurnāla