Kas notiek

Ikšķiles vārds komentārus neprasa

Uzreiz jāsaka, ka neviens nezina, kur humuss ir dzimis. Par to ir daudz strīdu. Nonāk pat līdz tiesai un gadiem ilgām tiesvedībām.

Ezerzeme,9. decembrī


Ja runājam par dāvanām, kuras nav domātas mūsu ģimenei vai radiniekiem, bet tiks pasniegtas publiskā telpā, tad viens no aspektiem, par ko jādomā, – vai šis cilvēks grib saņemt dāvanas?

Kurzemes Vārds, 5. decembrī


Desmitos vakarā ierodas vīrietis ar sāpēm kājas īkšķī. Uz mediķa jautājumu, kādēļ nav gājis pie ārsta pa dienu, viņš atbild, ka nav bijis laika, jo jāstrādā. Darbinieki informē, ka tas būs maksas pakalpojums, un vīrietis neapmierināts nodaļu pamet.

Kurzemnieks, 9. decembrī


Tā ir kā laimes spēle. Reizēm teātra izrādē skatītāji seko līdzi katram aktieru elpas vilcienam, bet citreiz zāle pilna vāvuļotāju, kuri notiekošo skaļi komentē.

Kurzemnieks, 9. decembrī


Izvairieties dāvināt magnētus vai rotaļlietas, kuru detaļās tie ir. Mediķiem zināms, ka gan lielāki, gan mazāki bērni norijuši pat vairāk nekā 10 mazu magnētu.

Vaduguns, 13. decembrī


Vatsapā saņemam ziņu, ka pie veikala Citro gājēju celiņa karājas plāksne. Darbinieki sola rīkoties.

Kurzemnieks,13. decembrī


Baltā pasaule liek noticēt, ka mežā dzīvo rūķīši, kas Ziemassvētku vecītim palīdz gādāt dāvanas, un visas vēlēšanās galu galā piepildīsies.

Kurzemnieks, 9. decembrī


Saņemta arī informācija, ka persona veikalā Ogrē, Vidus prospektā, divreiz 5. un divreiz 19. februārī nozaga dažādus pārtikas produktus, kā arī alkoholiskos dzērienus un aizgāja, par tiem nesamaksājot.

Ogres Vēstis Visiem, 13. decembrī


Ārā gan dancoja sniegputenis un valdīja semināra tēmai šķietami neatbilstoši laikapstākļi, bet biroja projektu
vadītāja Jautrīte Legzdiņa pauda pārliecību, ka ziema ir īstais laiks, lai klausītos, jo pavasarī gan lektori, gan tomātu audzētāji ir aizņemti darbos.

Auseklis,14. decembrī


Cauri graciozi virpuļojošu pārsliņu mākonim, saspēlēdamies krāsu toņos un mirdzumā ar Liepājas brīnumskaistajiem Ziemassvētku rotājumiem, no ielas līkuma iznirst rūķtramvajs.

Kurzemes Vārds, 15. decembrī


Ikšķiles vārds komentārus neprasa.

Ogres Vēstis Visiem,16. decembrī


Saņemta informācija, ka 24. novembrī veikalā Ogrē, Rīgas ielā, nozagti dažādi pārtikas produkti – 1 gurķis, cāļu šķiņķi, sviests, biezpiens, vafeļu torte un citi.

Ogres Vēstis Visiem,16. decembrī


Starp citu, vai jūs zināt, cik brāļu un māsu ir Kevinam?

Kurzemnieks,16. decembrī


Labdien! Šodien raudāju. Greiders tīrīja ceļu pieturā “Ančupāni” un visu sniegu no lielā ceļa sagrūda uz mana celiņa.

Rēzeknes Vēstis, 16. decembrī


Vietējā veikalā pārdod sveramās ķilavas. Problēma ir tā, ka pārdevējs liek tās maisiņā kopā ar marinējumu, taču es negribu maksāt par ūdeni.

Rēzeknes Vēstis, 16. decembrī


Vectilžēniete M. Lazorenko kolekcionē zilonīšus.

Vaduguns,16. decembrī


Videokamerās redzam, ka Rātslaukumā pārtikas ziedojumu kasti vīrietis iztukšo vairākas reizes: atgādinām, ka tā ir nekaunība.

Kurzemnieks,20. decembrī


Pirms pusnakts Ventspils ielā izkritis siena rullis. Kuldīgas komunālajiem pakalpojumiem tobrīd nav tehnikas, un patruļa rulli nostumj malā.

Kurzemnieks, 20. decembrī


Kabilē kaimiņam traucē divi vīrieši, kas blakus dzīvoklī skaļi sarunājas. Citādi viss mierīgi, tāpēc izbraukumam nav pamata.

Kurzemnieks,20. decembrī


Idejiski noteikti nevajadzētu noskaņoties pret saldumu paciņām, jo svētkiem ir jābūt un tas piederas pie lietas.

Kurzemes Vārds,19. decembrī


Kas tagad par jaunu ielu kaisīšanas sāli – graudi kā zirņi! Man viens bija iesprūdis zābaka zolē. Ja tāds grauds trāpītu sejā, trauma garantēta. Biju ielikusi salvetē, gribēju aiznest mēram, bet brīvdienās izkusa.

Rēzeknes Vēstis, 16. decembrī

Raksts no Janvāris 2023 žurnāla