Kas notiek

Rosās arī kurmis


Ogrē, ja Lāčplēša dienas gājienu nerīko pašvaldība, tad tomēr atradās patrioti, kas to izdarīja, turklāt ne tikai vienu, bet divus.
Ogres Vēstis Visiem, 17. novembrī

Pirmdien, 16. novembrī, Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Aizkraukles iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektors, pildot savus darba pienākumus Pļaviņās, ievēroja kādu vīrieti, kurš nepārliecinoši vadīja velosipēdu.
Staburags, 17. novembrī

2. novembrī 12.24 Tukumā, Alīnas ielā, konstatēts, ka ir sabojāts naudas izmaksas bankomāts – redzamas zāģējuma pēdas.
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 6. novembrī

10. novembrī 13.40 Tukumā, Raudas ielā, kādā iestādē vairākās koplietošanas telpās bija sabojāti informatīvie plakāti un norautas drošības lentes.
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 13. novembrī

Vispirms ciemiņi no Latvijas Universitātes Latviešu valodas institūta un Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūras nolasīja divas lekcijas un interesentus iesaistīja viktorīnā. Pēc tam valodnieki sadalījās grupās un pusotru stundu klausījās, kādus vārdus gaiķenieki devuši saviem ceļiem, mežiem, ūdeņiem, laukiem, purviem, dārziem, līkumiem, akmeņiem, mājām un pārējiem apkaimes objektiem.
Kurzemnieks, 1. novembrī

Pa ielu staigājot sieviete, kurai esot kovids.
Kurzemnieks, 17. novembrī

Zvana no Viduskurzemes pamatskolas, ka skolēns patvaļīgi aizgājis. Uz grantētā ceļa virzienā uz Kuldīgu viņu noķeram un aizvedam atpakaļ. Jelgavas un Skrundas ielas krustojumā guļ vīrietis: nevarot paiet, jo muguras problēmas.
Kurzemnieks, 17. novembrī


Tukumā, Raudas ielā, konstatēts, ka no kāda uzņēmuma koplietošanas telpām ir nozagti divi 0,7 l tilpuma dezinfekcijas līdzekļi.
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 16. novembrī


Pat paaudžu paaudzēs elpojot pilsētas gaisu, cilvēks nespēj pilnībā pārraut saiti ar dzīvo dabu, un vismazākais nieks – kaut koks, kaut krūms aiz loga vai dzīvnieka foto pie sienas – jau mums liek justies par kādu kripatu laimīgākiem. Tamdēļ arī nav brīnums, kādu uzmanību un popularitāti bauda dažādas publiskās vietas, veikaliņi, iestādes, kur atnākušos sagaida kāds četrkājainis, lidonis vai draudzīga zivju kompānija.
Druva, 3. novembrī

Kamēr nav bijušas aukstas naktis ar kārtīgu salu, sliekas un citas sīkas radības turpina aktīvi strādāt, uzlabojot augsnes struktūru. Protams, rosās arī kurmis, bez dārzkopja atļaujas un pēc sava projekta sabūvējot skaistas piramīdas.
Druva, 11. novembrī

Pasākumi, dažādi svētki, kur čipsi ir pieprasīti, nenotika. Arī eksports samazinājās.
Druva, 12. novembrī


Celtniecības tehnikas nepārtrauktas kustības un lietainā laika dēļ daudzi rajona iedzīvotāji izjūt neērtības – pārvietošanās pa ielām, tostarp no autobusu pieturām līdz dzīvojamām mājām, ir apgrūtināta dubļu un peļķu dēļ.
Latgales Laiks, 10. novembrī

Oskars netiks krāsots sudraba krāsā!
Talsu Vēstis, 17. novembrī.

Raksts no Decembris 2020 žurnāla