Kas notiek

Ielā uz soliņa lieto alkoholu

Katvaru pagastā jūnija sākumā novērošanas kamerās fiksētais lācis, kas meklējis pārtiku mednieku veidotā barotavā, kļuvis par ziņu portālu varoni.
Auseklis, 15. jūnijā

Kur likt vecu skārda atkritumu urnu? Dot tai otro iespēju, kā to dara Mālu ielā. No smirdošu pārpalikumu krātuves tā pārvērtusies skaistu ziedu turētājā, priecējot garāmgājējus.
Kurzemnieks, 15. jūnijā

Zvana cilvēks, kurš piesaka, ka ar ūdenslīdēja inventāru nirs Ventas rumbā, jo tajā iekritis dzirdes implants. Vai izdevās atrast, nav zināms. Tad nākas braukt uz Estrādes parku, jo tur kāds jaunietis dedzina zāli.
Kurzemnieks, 15. jūnijā

Virkas ielā kaujas vairāki alkohola lietotāji. Ierodamies kopā ar VP, bet vainīgie pamukuši, piekautais rakstīs iesniegumu.
Kurzemnieks, 15. jūnijā

Iedzīvotāji zvana, ka pa Alsungas ielu ar divriteni braukā aizdomīgs vīrietis, bet nevienu tādu nesastopam. Cits vīrietis pie veikala Drogas uzmācas garāmgājējiem – viņš aizraidīts prom.
Kurzemnieks, 15. jūnijā

Policijas ielā cilvēks guļ uz ietves, bet, kad piebraucam, tad aiziet.
Kurzemnieks, 15. jūnijā

Stendes ielā iereibis vīrietis atsēdies uz soliņa, saules ieaijāts, aizmidzis. Kad pamodinām, dodas mājās. Vēl mums ziņo, ka Kuldīgas apvedceļa un Ēdoles ielas krustojumā tenterē cits iereibušais. Bet, kad aizbraucam, viņa vairs nav. Divi citi manīti Dzintaru ielā pie bērnu laukumiņa. Tur viņu vairs nav.
Kurzemnieks, 15. jūnijā

Ir mērķis? Ej uz to! Nesanāk? Rāpo uz to! Nevari? Apgulies vismaz ar seju tā virzienā, bet nekad neapstājies un nepadodies! Nekad, nekad.
Talsu Vēstis, 4. jūnijā

Mums ziņo, ka Liepājas ielā uz soliņa vīrietis lieto alkoholu. Tas ir tas pats, kuru no rīta atvedām no Kabiles, ielikām izolatorā, pēc tam izlaidām. Viņš atkal nonāk izolatorā, atkal tiek izlaists, bet pēc vairākām stundām atskan zvans, ka guļ uz soliņa Liepājas ielā…
Kurzemnieks, 15. jūnijā

Sieviete zvana, ka iepriekšējā naktī nozagtas vairākas malkas pagales. Iesakām sazināties ar VP.
Kurzemnieks, 15. jūnijā

Raksts no Jūlijs 2021 žurnāla