Kas notiek

Būtu vēlams uzkāpt uz zara

Ik gadu kā tuvojošā pavasara vēstnesis viena un tā pati problēma – bedres uz ceļiem. Šoziem tās kļuvušas pēkšņas un neierasti daudz.

Talsu Vēstis, 11. februārī


Priedainē pie jaunā spēļu laukuma atstāta būvgružu kaudze, pa kuru slidinās bērni, bet no tās laukā rēgojas metāla stieņi.

Kurzemnieks,8. februārī


Zvans: Virkas ielā dzīvoklī atrodoties daudz bērnu un dzīvnieku, iespējams, ir antisanitāri apstākļi. Apskatām, bet nekā tamlīdzīga nav.

Kurzemnieks,8. februārī


Kurmālē suns regulāri klaiņo, iespējams, saplosījis meža dzīvnieku. Saimnieks to nedz apstiprina, nedz noliedz un sola salabot savu žogu. Tad izsaukums uz citu vietu, kur svešs suns plosot kaimiņa žogu.

Kurzemnieks,8. februārī


Saņēmām ziņu, ka kāda biedrība iecerējusi pilsētas laukumā tikties ar iedzīvotājiem, pastāv bažas par neatļautu pulcēšanos, bet ierodas vien četri cilvēki.

Kurzemnieks,8. februārī


4. februārī mācību iestādē Ķegumā, Skolas ielā, radies konflikts starp skolniecēm. Policijas darbinieki noskaidro notikušā apstākļus.

Ogres Vēstis Visiem, 8. februārī


Mums šomēnes sapulcē pateica, ka vēl divas nedēļas esam savā grupiņā Vālodzīte un tad steidzami ar 28. februāri uz Taurenīti, jo Vālodzītē sākas renovācija. Ne ziņas, ka renovēs, ne kā. Kad renovēja Pasaciņu, tad visur bija informācija, bet šeit kaut kā pa kluso.

Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 11. februārī


8. februārī Lielvārdē, Rembates ielā, notika konflikts ar kādu vīrieti gados, kurš bija iegājis veikala telpās sasildīties.

Ogres Vēstis Visiem, 11. februārī


Saņemta informācija, ka A. laika periodā no 24. janvāra līdz 8. februārim neatdod M. metāla durvis un neveramu PVC logu.

Ogres Vēstis Visiem,11. februārī


Pretēji mēģinājumiem mežā uzvesties pēc iespējas klusāk, būtu vēlams laiku pa laikam uzkāpt uz kāda zara, ierunāties vai iedziedāties.

Ogres Vēstis Visiem,11. februārī


Tirgū pieejamie repelenti iedalās divās grupās. Pirmajā no tām ietilpst repelenti, kas piešķir stādam nepatīkamu smaku un nepatīkamu garšu. Izmanto šķidrumus, kuru smaka atgādina asins, naftas produktu vai jēlgumijas smaku.

Rēzeknes Vēstis,15. februārī


Saņemta informācija, ka 9. janvārī Ogrē, Skolas ielā, radīti bojājumi kāda dzīvokļa pastkastītei un pie dzīvokļa uz sienas konstatēts nepiedienīgs uzraksts.

Ogres Vēstis Visiem,15. februārī


12. februārī kādā dzīvoklī Lielvārdē, Andreja Pumpura ielā, meitai radās konflikts ar māti, jo abas bija vēlējušās iet dušā, bet nevarēja vienoties, kura to darīs pirmā. Māte no dusmām izsita dušas durvju stiklu. Rezultātā sieviete ar šujamu brūci rokā tika nogādāta Ogres slimnīcā. Meita nošķiršanu no mātes nevēlējās.

Ogres Vēstis Visiem, 15. februārī


Jums nevajag uzreiz likt gaļu sazin kādās tur marinādēs – apvārtiet gaļas gabaliņus dzeramajā sodā un ielieciet ledusskapī uz 3–5 stundām.

Ogres Vēstis Visiem,15. februārī


Zvans no kādas mācību iestādes: 12. klases skolēni automašīnas bagāžniekā iebāzuši 8. klases audzēkni un aizveduši uz mežu, bet nu visi atgriezušies.

Kurzemnieks, 15. februārī


Atkal braucam uz Piltenes ielu, bet viss mierīgi. Šajā adresē ierodamies, jo jāpārbauda, vai neatrodas vīrietis, kurš tur nedrīkst būt, vai bērni paēduši un māja sakārtota.

Kurzemnieks, 15. februārī


Baznīcas ielā: divi pārlieku iereibuši vīrieši neiet prom. Kad ierodas policija, abi teciņus vien dodas savās gaitās.

Kurzemnieks, 15. februārī


Iecirknī sieviete sūdzas, ka par viņu nepiedienīgi izteicies ģimenes ārsts.

Kurzemnieks, 15. februārī


Jaunjelgavas ielā mājas koplietošanas telpās atrodas divi atkailināti cilvēki, kuri tur dzīvo.

Kurzemnieks, 15. februārī


Vakarā zvana sieviete, kura ar vīru no Aizputes braukusi uz Kuldīgu, pa ceļam sastrīdējušies, vīrs izkāpis un devies atpakaļ uz Aizputi.

Kurzemnieks, 15. februārī


Mūsdienās nav nekā vienkāršāka un pazīstamāka par gurķi.

Ezerzeme, 4. februārīī

Raksts no Marts 2022 žurnāla