Kas notiek

Apreibis pie lielā ozola

Aizvadītajās brīvdienās kāda ventspilniece pie atkritumu konteineriem Poruka ielā ieraudzīja visai šausminošu skatu – maisiņos ieliktas un turpat nomestas divas kazu galvas.
Ventas Balss, 6. aprīlī

Vakara pusē ziņo, ka Planīcas ielā regulāri pulcējas jaunieši. Aizbraucam uz norādīto adresi, bet tur ir tikai divi. Tas nav pārkāpums, tomēr pulcēšanās ierobežojumus izskaidrojam.
Kurzemnieks, 20. aprīlī

Naktī zvana ugunsdzēsēji, vai varam palīdzēt iecelt atpakaļ gultā sievieti, kura no tās izkritusi, bet beigās dzēsēji to izdara paši. Rumbas pagastā kāds nelikumīgi dabā noplūdina notekūdeņus.
Kurzemnieks, 20. aprīlī

Salda mēle visos laikos ir bijis kapitāls, Slapjā ragana, Lockdown, Neko nevar skaidri zināt, Bez stresa, Iespēju laiks, Tī-ri tā neko, Obladi, oblada, Kebabu sekta, Maksātspēja, Burkāns un sīpols, Vaksācijas akadēmija, Visuvar… Tie ir daži pērn Latvijā reģistrēto uzņēmumu nosaukumi.
Kurzemnieks, 20. aprīlī

Izsaukums uz Ventspils ielu, kur staigājot vīrietis ar kailu dzimumlocekli. Ziņojam Valsts policijai.
Kurzemnieks, 20. aprīlī

Mucenieku ielā cilvēks guļ pie lielā ozola, vedam mājās. Arī Parka ielā kāds pārlieku apreibis sēž ielas malā.
Kurzemnieks, 20. aprīlī

Vīrietis zvana, ka mātesmāsa neatdod viņa bankas karti. Vienojamies, ka to vīrietis mēģinās atgūt tad, kad būs izgājis reibums.
Kurzemnieks, 20. aprīlī

Zvans: Raiņa ielā tiek sisti logi. Aizbraucam – viena rūts izsista, bet nav neviena sitēja.
Kurzemnieks, 20. aprīlī

10. aprīlī Tukumā, Spartaka ielā, nepilngadīgs zēns, uzdodoties par Tukuma namu darbinieku, iegāja dzīvoklī un nozaga tā īpašnieka maku, kurā atradās gan nauda, gan bankas karte.
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 13. aprīlī

Par to, ka velti prasīt no lielajiem meža izcirtējiem, lai smagā tehnika aiz sevis atstātu kādu krūmu puduri, kādu “galotnīti, kur putniem’i uzmesties”, jautājumu nav. Bet ko teikt, ja tāds nepaliek arī tad, ja vīri visus darbus ar rokām dara?!
Neatkarīgās Tukuma Ziņas, 15. aprīlī

Glābjot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušus dzīvniekus, vakar Ventspils ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja kaķi, kas bija iestrēdzis atvērtā loga ailē.
Ventas Balss, 15. aprīlī

Ja multfilmas “Ledus laikmets” vāverei būtu sapnis lidot, tad ar Mārtiņa Pizika veidotajiem lidmašīnu modeļiem to varētu darīt.
Kurzemnieks, 20. aprīlī

Raksts no Maijs 2021 žurnāla